сабота, 6. март 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

Дали често сонувате змии? Tаквиот сон крие порака која треба да ја знаете!

Дали често сонувате змии? Tаквиот сон крие порака која треба да ја знаете!

Понекогаш на сите ни се случува да имаме кошмари и да сонуваме страшни соништа, но ретко кој го знае значењето на истите.

Имено, ако сонувате змии и тоа често, тоа значи дека ќе имате сплетки и непријатности.

Ако на пример сонувате дека се борите против нив, тоа значи дека може да имате проблем со свој пријател. Ако ви влезе во сон, значи дека може да почувствувате некаква нелагодност.

Ако сонувате дека сте внеле змија дома, тоа може да значи сплетка.

Сепак, ако сонувате мала и безопасна змија, има друго значење. Тоа значи дека ќе добиете пари.

Коронавирус