сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

ДАЛ OТKAЗ И СЕГА УЖИВА ВО ЖИВОТОТ: “Вложив само 100 евра и сега живеам како цар”!

ДАЛ OТKAЗ И СЕГА УЖИВА ВО ЖИВОТОТ: “Вложив само 100 евра и сега живеам како цар”!

Џони Ворд има 33-години и заpaботyва уживајќи во животот. Момчето вели дека патува, а му плаќаат за тоа.
Заработил повеќе од 2 милиони евра со своите патувања, бидејќи ги наплатува рекламите на својот блог, на кој објавува фотографии од секаде низ светот.

Кога прв пат му се јавиле за реклама тој мислел дека е шега, но потоа сфатил дека сонот му се остварил. Вели инвестирал 100 евра, а заработил 2 милиони.

Џони е роден во Ирска и таму живеел од дете. Биле сиpoмашнo ceмеjcтво, па не можеле да си дозволат патувања.

По факултетот Џони решил да собере пари со медицински тестирања за патување. Тогаш се сетил на генијалната идеја. Решил да даде отказ од таа работа и да продолжи по својот пат.

Дека може да заработи од патувања се сетил уште при студирањето. Направил блог, инвестирал 100 евра и набрзо заработувал 4.000 евра месечно. Решил да ја посети секоја земја и а ги троши парите за себе и семејството економично.

Коронавирус