сабота, 26. ноември 2022. Вести денес: 28
home Занимливости

Браќата и сестрите секогаш имаат некаков „пеколен“ план, а овие се фатени на дело

Браќата и сестрите секогаш имаат некаков „пеколен“ план, а овие се фатени на дело

Децата имаат полни раце пеколни планови, особено кога имаат помали браќа и сестри.

Браќата и сестрите понекогаш можат да бидат напнати, особено во детството кога „пеколните“ планови се дел од играта. Некои од ваквите планови родителите успеаја да ги фатат на камера, па сликите ги објавија на социјалните мрежи.

Коронавирус