петок, 31. март 2023. Вести денес: 33
home Занимливости

Бидете брзи: Пронајдете го кучето меѓу пандите за 10 секунди

Бидете брзи: Пронајдете го кучето меѓу пандите за 10 секунди

Доколку ви се допаѓаат разните загатки и интересни тестови, во продолжение ќе најдете уште една од нив.

Овој пат потребно е да пронајдете куче меѓу пандите на сликата. Она што ја отежнува потрагата е фактот дека и кучето на себе ги има истите бои како и пандата.

Погледнете убаво и брзо реагирајте, пронајдете го кучето за помалку од 10 секунди.

 

Решението може да го погледнете на сликата подолу.