петок, 3. декември 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

Баба Ванѓа го предвидела гладот и пандемијата во 2020 година, а Британците ова го објавија на први јануари

Баба Ванѓа го предвидела гладот и пандемијата во 2020 година, а Британците ова го објавија на први јануари

Предвидувачката од средновековието го предвидела гладот и епидемијата во 2020 година, а ова пророштво го објавија британските медиуми на први јануари. Луѓето ќе умираат од глад и од заразни болести!

Доколку 1 јануари падне во среда, во 2020 година ќе биде полна со несреќа, глад и сиромаштија. А и така се случи, 1 јануари падна во среда.

Британскиот „Дејли Стар“ оваа вест ја објавил уште пред пола година.

„Пролетта ќе биде пријата а есента ќе помине убаво. Ќе има многу мед, но се повеќе луѓе ќе умираат од заразни болести. Ќе има голем степен на смртност, а покрај тоа ќе има и недостаток на храна и многу луѓе ќе останат гладни“, со овие зборови е опишана оваа година.

Британските медиуми со ова, пренесоа и вознемирувачко пророштво на „слепата жена“, на која последните зборови и се однесувале на 2020 година. Секако станува збор за баба Ванѓа, која наводно рекла дека оваа година ќе падне метеор во Русија. Исто така најавила дека претседателите на Русија и Америка се во голема опасност.

Баба Ванѓа веќе го предвидела тоа, а последнава година е се повеќе спомнувана, бидејќи иако умрела пред 23 години го најавила нападот во Њујорк, Брегзит како и настаните во 2020 година.

Ванѓа исто така предвидела и војна во Европа, каде нуклеарното оружје ќе се користи против самите Европјани.

Коронавирус