понеделник, 25. септември 2023. Вести денес: 57
home Занимливости

Ако статистиката не лаже: Жените со овие имиња ги очекува плодна 2018-та година

Просечна возраст на жените на Балканот кои забременуваат е некаде на 30 години, потоа најпопуларните имиња од годините кога се тие жени родени (1987, 1988, 1989) и така ја имате листата.
Ако статистиката не лаже: Жените со овие имиња ги очекува плодна 2018-та година

Жените кои оваа година планираат да забременат, би можел да се израдуваат дека нивното име може да им помогне да откријат какви им се шансите годинава.

Иако може да ви се чини чудно, зад оваа листа постои логично објаснувње.

Просечна возраст на жените на Балканот кои забременуваат е некаде на 30 години, потоа најпопуларните имиња од годините кога се тие жени родени (1987, 1988, 1989) и така ја имате листата.

Па со самото тоа и судејќи по статистиката, жените со овие имиња имаат најголеми шанси да забременат во 2018 година:

1. Јелена

2. Ивана

3.Драгана

4.Марија

5.Милица

6. Ана

7. Александра

8. Марина

9.Јована

10.Милена

11.Данијела

12. Наташа

13. Сања

14.Маја

15.Бојана

16.Мирјана

17.Билјана

18.Слаѓана

19.Снежана

20.Тамара