среда, 8. јули 2020. Вести денес: 1
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Занимливости

Ако ја поседувате, сте вистински среќник: За оваа монета од само 2 евра, ќе добиете 600 евра веднаш

Ако ја поседувате, сте вистински среќник: За оваа монета од само 2 евра, ќе добиете 600 евра веднаш

Оваа е многу посебна монета. Би можеле убаво да заработите ако ја имате баш оваа паричка.

Нормално е да монетата од 2 евра вреди точно 2 евра. Ништо повеќе, ништо помалку. Меѓутоа, на примерокот од 2007 година се придава исклучително значење.

Во чест на покојната принцеза од Монако, позната како Грејс Кели, изработени се точно 20.001 примерок со специјален печат.

На задниот дел од паричката, се наоѓа профил на принцезата со натпис „Monaco“ и годината на издавање „2007“.

Денес се смета за многу вредна! Колекционерите се подготвени да платат неколку стотици евра.

Обратете внимание и дали на предната страна на паричката се наоѓа и мала карта на Европа. Колекционерите за неа плаќаат и до 600 евра.

Парламентарни избори 2020