сабота, 20. јули 2019. Вести денес: 7
home Занимливости

7 работи кои треба да се знаат за девојките кои живеат на Балканот

7 работи кои треба да се знаат за девојките кои живеат на Балканот

Голем дел од момчињата од различни делови од светот сметаат дека жените кои живеат на Балканот се посебни девојки, а кои секој маж треба да ги има на ум доколку се обидува да освои една од овие девојки.

Ова се некои од нив.

Морате да знаете географија.

Не можете да ја прашате дали хрватскиот јазик е ист со српскиот. Не можете на Македонка да и зборувате дека Александар Македонски е Грк и не ги нарекувајте Југословенки.

Тие обожаваат мажи кои се облекуваат добро.

Никогаш нема да задржите девојка од Балкан дос себе доколку не водите грижа за начинот на којшто се облекувате.

Потребно им е време да се подготват.

Овие жени не се  секогаш средени и изгледаат убаво, но тие не стануваат наутро изгледајќи како Адријана Лима. Потребен е напор и време за да изгледаат убаво.

Тие мразат мажи кои се скржави.

Баланските жени не сакаат мажи кои се скржави. Тие сакаат кога мажот се однесува галантно и нема проблем со тоа да го плати кафето.

Тие сакаат накит и парфеми.

Мажот кој ќе засака една девојка од Балканот треба да знае дека таа обожава парфеми и убави нешта. Тие сакаат чанти, накит и парфеми и трошат цело богатство на овие детали.

Тие пијат многу алкохол.

Овие жени се силни и можат да испијат многу алкохол пред да им стане лошо.

Тие се дами на улица и диви во креветот.

Тие имаат одлични манири кои ги покажуваат каде и да се појават. Но, во кревет тие се диви и точно знаат како да ги направат мажите среќни.