недела, 5. декември 2021. Вести денес: 75
home Занимливости

7 карактеристики на лошите луѓе!

7 карактеристики на лошите луѓе!

Некои луѓе зрачат со негативна енергија и во нивнот друштво се чувствуваме лошо па можеме да ги наречеме и „токсични“ луѓе. Ова се седум знаци што ги откриваат овие луѓе, што во секој случај е најдобро да ги избегнувате.

  1. Ништо што ќе кажете или ќе направите не е доволно добро;
  2. Имаат потреба да ја коментираат и најситната грешка затоа што сметаат дека се мора да биде совршено;
  3. Постојано го спомнуваат вашето минато и не ви дозволуваат да бидете поинакви;
  4. Ќе направат сѐ за вие да не се чувствувате добро во сопствената кожа. Откако ќе си заминете од нивното друштво се чувствувате исцрпено и безволно. Не им е грижа за вашите чувства и се чувствуваат добро кога вие не се чувствувате добро;
  5. Постојано критикуваат, сакаат се да контролираат и не размислуваат за потребите на другите;
  6. Го нарушуваат вашиот приватен простор и никогаш не прифаќаат не за одговор;
  7. Сѐ мора да се врти околу нив, околу тоа што тие го сакаат, го мислат и го чувствуваат.

 

Коронавирус