петок, 30. септември 2022. Вести денес: 146
home Технологија

Нова опција на Вибер- сигурно ќе ви се допадне

Нова опција на Вибер- сигурно ќе ви се допадне

Корисниците на Вибер, отсега ќе може да користат уште една нова опција- можност за размена на фотографии и видеа кои ќе бидат избришани после гледање.

По снимањето на фотографија или видео запис (во Виберовата апликација) во горниот десен или долен лев агол ќе се појави прешктран часовник преку кој корисниците можат да изберат време по кое ќе избришат слика или видео од примачот по отворањето.

Периодот за бришање на пораки може да се стави на една, три или седум секунди.

И покрај тоа што Вибер доцни со ваквата апликација, сигурно ќе стане многу популарна кај корисниците.

Коронавирус