петок, 24. септември 2021. Вести денес: 84
home Технологија

Не е само кај вас: Проблем со социјалните мрежи имаа корисниците од цел свет

Не е само кај вас: Проблем со социјалните мрежи имаа корисниците од цел свет

Ако имавте проблем со социјалните мрежи, не сте единствени.

Корисници од цел свет алармираа дека популарните мрежи Instagram, Facebook Messenger и WhatsApp се привремено недостапни за употреба.

Проблемите започнаа вчера околу 19 часот, а причината за падот насоцијалните мрежи се уште не е позната.

Коронавирус