вторник, 7. јули 2020. Вести денес: 3
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Технологија

Мобилни апликации кои секогаш ја следат вашата локација, дури и кога не ги користите

Мобилни апликации кои секогаш ја следат вашата локација, дури и кога не ги користите

Сосема е очекувано и нормално апликациите за навигација да ја следат вашата локација, но постојат и други апликации кои ги користите на вашиот мобилен телефон, а ја следат вашата локација.

Овие апликации ја имаат вашата локација дури и во моменти кога активно не ги користите.

Апликации за временска прогноза

Фејсбук

Апликации за пронаоѓање партнер

Парламентарни избори 2020