петок, 17. септември 2021. Вести денес: 0
home Технологија

ФОТО: Ќе ви го стопат срцето – диви животни кои се најдобри пријатели на фотографите

ФОТО: Ќе ви го стопат срцето – диви животни кои се најдобри пријатели на фотографите

Погледнете длабоко во природата, и тогаш ќе ги разберете сите работи подобро. – Алберт Ајнштајн

Кога фотографите одат во дивината, тие имаат тешка задача да ги доловат најинтересните моменти од животот на дивите животни. Тие чекаат со часови обидувајќи се да го фатат најубавиот момент, но притоа стекнуваат многу добри пријатели.

Овие слики говорат за пријателството меѓу фотографите и дивите животни.

Коронавирус