недела, 5. декември 2021. Вести денес: 107
home Технологија

Facebook и Instagram имаат проблеми со објавување содржини и со логирање

Facebook и Instagram имаат проблеми со објавување содржини и со логирање

Корисниците на социјалните мрежи Facebook и Instagram ширум светот пријавуваат дека имаат проблеми со објавување статуси, линкови, фотографии и други содржини на своите профили и страници.

Проблеми се јавуваат со корисничкиот newsfeed, како и со логирање на социјалните мрежи Facebook и Instagram, но и целосна неможност да се пристапи до профилите.

 

Уште не е познато што е причината за проблемите, ниту кога се очекува да бидат решени.

Може да видите каде има проблеми и да пријавите проблем со Facebook ТУКА, а со Instagram ТУКА.

Коронавирус