сабота, 10. јуни 2023. Вести денес: 6
home Љубов и секс

Жените се повеќе имаат афери – зошто?

Жените се повеќе имаат афери – зошто?

Американската писателка Венсдеј Мартин во својата најнова книга се занимава со темата машко-женски односи…

Таа истражува неверства и причини за развод. Зошто дамите се повеќе влегуваат во афери?

Таа тврди дека неверствата кај женската популација е во постојан раст, а тоа затоа што има недостаток од интимност, но и каков тип на маж бираат за авантура. Значи таа како главна причина за неверство го издвојува недостатокот на интимност со партнерот или желбата за сексуална различност.