недела, 2. април 2023. Вести денес: 33
home Љубов и секс

Заљубете се во оваа личност

Заљубете се во оваа личност

Заљубете се во некој кој има сила да се бори за вас. Кој ќе направи што е потребно и што е во нивна моќ за да биде со вас, без оглед на препреките кои стојат на патот.

Заљубете се во некој кој ќе биде до вас кога ви е најтешко.

Заљубете се во оној кој ве сака, а не сака само да спие со вас.

Заљубете се во личност која ќе биде со вас и кога сите други ќе ве напуштат.

Заљубете се во некој кој не ги гледа вашите маани, туку вашите доблести.

Заљубете се во оние кои ве охрабруваат и помагаат да бидете подобри.

Заљубете се во личноста која ги игнорира сите лоши зборови за вас, која верува во вас и не се грижи за ништо.

Заљубете се во оние кои ве сакаат без оглед на стресот, одалеченоста и времето.

Заљубете се во таа личност.