петок, 19. јули 2019. Вести денес: 12
home Љубов и секс

Заборавете на 69: Поза 77 за огромно задоволство (ФОТО)

Заборавете на 69: Поза 77 за огромно задоволство  (ФОТО)

Оваа поза е совршена за мрзелив утрински секс, бидејќи не е потребно изведување на некоја особена акробација. Нејзината предност е во тоа што со само малку движења и труд, се овозможува совршена стимулација на мажот и жената.

Во оваа поза, којашто многумина ја нарекуваат поза 77 и мажот и жената се свртени странично, со така што тој лежи зад жената и ја допира.

Жената би требало да ги собере нозете, што додатно го зголемува триењето и удобноста на двајцата партнери. Ова е најдобриот начин за да се стимулира клиторисот како и Г-точката.

Исто така, мажот може да го стимулира клиторисот, затоа што неговата горна рака ќе биде слободна. Доколку жената му го сврти грбот ќе му овозможи на партнерот двојна пенетрација, а неговите движења треба да почнат од нејзините колена кон задникот, а не обратно!