вторник, 7. декември 2021. Вести денес: 139
home Љубов и секс

ВИДЕО: Што се случува во телото за време на секс?

ВИДЕО: Што се случува во телото за време на секс?

Мажите и жените различно го доживуваат сексот и сѐ друго поврзано со него, но тие разлики се однесуваат и на секој човек посебно.

Начинот на кој се подготвуваме за секс, самиот чин и однесување после сексот се до некаде биолошки условени, но сепак се разликуваат од една личност до друга.

Сепак, има некои моменти што се исти речиси за сите.

Што се случува во телото за време на секс, ни објаснува тимот на YouTube каналот Infographics Show.

Коронавирус