понеделник, 3. октомври 2022. Вести денес: 0
home Љубов и секс

Тајната како да го освоите секој маж!

Тајната како да го освоите секој маж!

Иако можеби мислите дека се комплицирани, мажите се всушност многу едноставни суштества. Навистина не е толку тешко да ги привлечете, но факт е дека некои можеби е малку потешко да ги натерате да се посветат и да се смират.

Алан Хамрахан, познат блогер, реши да сподели тајна со жените: „Мажот не смее да биде стопроцентно сигурен дека жената го сака, тој мора да биде во неизвесност доволно долго додека не сфати дека не може без неа.“ Покрај овој совет, тој понуди уште неколку:

Никогаш не прашувајте каде оди врската

Ако го прашате тоа, најверојатно најзаинтересираното момче ќе притисне малку кочница. Мажите не сакаат да се чувствуваат заробени и ако му дадете до знаење дека сакате точно да дефинирате каде одите, тој може да се исплаши. Покрај тоа, со ова прашање, му давате до знаење дека сте приврзани за него и дека ве има, така да се каже, што му дава можност да ве врти околу неговиот мал прст.

Бидете свесни колку вредите

Маж ќе ве „плати“ точно онолку колку што мислите дека вредите. Ако знаете што сакате и не прифаќате компромиси, ќе добиете поголема почит отколку жените кои се подготвени да жртвуваат сè само за да задоволат некого. Жените кои се продаваат ефтино, немаат долг рок на траење.

Знајте како да кажете не

Жена која знае да каже „не“ испраќа јасна порака дека е подготвена да го изгуби момчето, но никогаш и самата себе. Овој став ќе ве чини маж понекогаш, но вистинските бараат токму такви жени.

Коронавирус