недела, 21. јули 2019. Вести денес: 44
home Љубов и секс

Што треба да знаете пред да имате секс за една вечер?

Што треба да знаете пред да имате секс за една вечер?

Личноста што сте ја избрале најверојатно не ја познавате, барем не сексуално. Затоа, ваквите средби се совршени за целосно опуштање и споделување на вашите желби. Оваа личност најверојатно нема да ја видите никогаш повеќе, па оставете ја срамежливоста и инхибициите на врата, дојдовте по добар секс. Кажете што сакате и почитувајте ги туѓите желби.

Останатите правила за секс за една вечер научете ги во видеото на сексологот Линдзи Доу.