вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 104
home Љубов и секс

Секс со поранешниот – најлоша идеја, еве зошто

Не е паметно да се вратите во истиот кревет.
Секс со поранешниот – најлоша идеја, еве зошто

Според истражувањето на една фабрика за секс играчки, дури 44 проценти од испитаниците изјавиле дека имале односи со поранешниот партнер.

Некогаш враќањето во поранешниот кревет не е добра идеја.

Еве во кој случај никако не би требало тоа да го направите без оглед на „искрите“ меѓу вас.

-Не сте го преболеле целосно: Емоционалната поврзаност значи дека ќе ви биде уште потешко да го пуштите поранешниот партнер.

-Сака само секс: Тоа е знак дека ве искористува за секс без никакво почитување.

-Го правите тоа заради инат или одмазда: Едноставно ова е очајно.

-Веќе со недели сте на социјалните мрежи, но она што го гледате не ви се допаѓа: Не се грижете, обидете се на друго наместо, на пример излезете меѓу луѓе на некој забава.

Коронавирус