четврток, 23. март 2023. Вести денес: 140
home Љубов и секс

Седум причини зошто мажите сакаат постари жени во својот кревет

Седум причини зошто мажите сакаат постари жени во својот кревет

Помеѓу младите мажи има и многу од оние кои сакаат секс со жена постара од себе. Зошто е тоа така?

Искуство

Се подразбира дека постара жена има повеќе животно искуство, но и повеќе сексуално искуство. Младите мажи во постара жена гледа вистински сексуален експерт.

Знаат што сакаат

Постарите жени одлично го познаваат своето тело, точно знаат што сакаат, а што е најважно, не се срамат да го кажат тоа.

Опуштени се

И со самото тоа повеќе уживаат во сексот, што е дополнително возбудување на мажите.

Го сфаќаат значењето на сексот

Точно знаат што значи сексот и не го користат за да добијат нешто материјално или слично. Тие се свесни за физичките и психичките придобивки на сексот.

Уживаат во улогата на учителки

Уживаат во тоа што играат улога на учителка. Чувствуваат дека треба да бидат доминантни, а кога треба на партнерот да му го препуштат главниот збор. Умеат да направат атмосфера, без проблем купуваат секси играчки…

Имаат самодоверба

Кога мажот ќе препознае жена полна со самодоверба, тоа на него влијае исклучително возбудувачки и стимулирачки.

Мажот знае на што е

Со нив секогаш знаете на што сте,нема играчки, тактизирање и тестирање. Телефонот не им служи за играње глушец и мачка. Точно ќе ви дадат до знаење што сакаат од врската и не се плашат тоа да биде отворена врска.

loading...