понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 142
home Љубов и секс

Работи кои мажите ги прават само кога некоја девојка им се допаѓа

Работи кои мажите ги прават само кога некоја девојка им се допаѓа

Мажите и жените на различен начин покажуваат кога некој им се допаѓа, односно различно ги покажуваат чувствата и емоциите.

Еве како да препознаете дали навистина некому му се допаѓате или само си го губите времето со него.

1. Се труди да биде забавен

Смеењето е секогаш добредојдено, особено во заведувањето. Ако навистина му се допаѓате, ќе сака да ве гледа среќна и затоа секогаш ќе се труди да биде забавен и да ве смее.

2. Ви открива работи за себе

Ако малку по малку ви се отвора за неговото минато и ви зборува за лични и интимни работи, без сомнеж му се допаѓате.

3. Го менува гласот

Тоа го прави несвесно, од возбуда што сте блиску до него гласот му звучи поинаку.

4. Ви дели комплименти

Ако во текот на разговорот често ви упатува комплименти, без сомнеж му се допаѓате.

5. Ве издвојува од другите

Можеби не сте забележале, но ако почнете да обрнувате внимание ќе видите дека кон вас се однесува сосема поразлично отколку кон останатите девојки во неговото опкружување и со тоа јасно ви дава до знаење дека имате посебно место во неговиот живот.

6. Сè дели со вас

Ви раскажува за сè, за работите кои ги сака или не ги сака, што го повредува, што го нервира, што сака да прави. Мажите не се отвораат баш лесно, а ако со вас разговара прилично опуштено, тоа е дефинитивно добар знак.

ЕУРО 2020

Македонија