четврток, 19. мај 2022. Вести денес: 209
home Љубов и секс

Потег во сексот: Жените збеснуваат, а на мажите им е срам

Потег во сексот: Жените збеснуваат, а на мажите им е срам

Мажите се често во дилема зашто не знаат што им годи на нивните партнерки, а ако не се пресрамат за да дознаат, односот е осуден на пропаст, Жените се поотворени и знаат да го испитаат телото на партнерот за да го задоволат најдобро.

За да си ја реши маката, корисник на Редит одлучил да ѝ се обрати на публиката со едно едноставно прашање: „Ве возбудува ли кога мажите стенкаат додека се сексате? Мене ме возбудиваат женски воздишки, но сакате ли, вие девојки, кога сме гласни во кревет?“

На прашањето брзо добил околу 350 одговори, а сите горе-долу исти – жените сакаат да ги слушаат воздишките на партнерите додека водат љубов. Иако со задоволство би воздивнувале, многу мажи се воздржуваат, заштомислат дека не им доликува и дека со тоа можат да ја одбијат партнерката.

Коронавирус