четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 177
home Љубов и секс

Овие 15. работи за време на сексот ги прават само партнери кои навистина ве сакаат

Овие 15. работи за време на сексот ги прават само партнери кои навистина ве сакаат

ексот со саканата личност е секогаш посебен, и често се нарекува и водење љубов. Но, за да се увериме дека љубовта е взаемна, односно дека нашиот партнер нè гледа на начинот на кој ние гледаме на него, треба да обрнеме внимание на 15-те знаци што во кревет ќе ги покаже само личност која ве сака.

Овие 15 мали, но значајни работи ги потсети 9GAG и многу корисници на Интернет започнаа да дискутираат за однесувањето на нивните партнери за време на сексот и направиле интересни откритија.

Ако вашиот партнер прави некои од работите на списокот, не мора да се грижите за неговата верност:

1. Одржува контакт со очите. Изгледа дека е фокусиран само на вас.
2. Тој ве сака и бакнувањето го смета за најинтимен дел од сексот.
3. Негова примарна цел е да ве задоволи.
4. Комуницира со вас и ве прашува што ви одговара, а што не.
5. Не се срами да ги покаже своите чувства. Тој е емотивен.
6. Ве држи за рака.
7. Без двоумење ќе ви каже ако не ужива во нешто или обратно.
8. Физичката близина е важна за него.
9. Не се одделува од вас веднаш штом ќе заврши сексот.
10. Многу често ќе се врати и сака да ве прегрне или бакне уште еднаш откако ќе заврши.
11. Внимава на атмосферата.
12. Одвојува време за интимност со вас.
13. Не му претставува проблем сексот да го нарекува водење љубов.
14. Ве теши ако се чувствувате лошо.
15. Подоцна ќе зборува за сексот. Тој сака да знае што ви одговара, а што не и сака да биде подобар за вас.

Коронавирус