петок, 30. септември 2022. Вести денес: 0
home Љубов и секс

Од кои омилени работи би се откажале мажите заради с*кс?

Од кои омилени работи би се откажале мажите заради с*кс?

Најново истражување покажа од што би се откажале мажите во корист на сексот. Секако, станува збор за работи што спаѓаат во омилените за припадниците на машкиот пол.

Драги жени, ако сте помислиле дека мажите повеќе би сакале да гледаат фудбал наместо да имаат секс со вас, се лажете.

Истражувањето спроведено на примерок од 800 испитаници на различни возрасти даде интересни резултати.

Истражувањето се состоеше од само едно прашање: Од што би се откажале еден месец заради секс? Имале дадени одговори за кои требало да кажат во колкав процент би се откажале од нив.

Ова е списокот на работи од кои би се откажале мажите во замена за редовен секс, според најчестите одговори на испитаниците:

10. Мобилен телефон 57,6%

9. Тренинг  60,09%

8. Излегување со другарите – 62,05%

7. Утринско кафе 64,48%

6. Спортски ТВ канали 67,01%

5. Бричење  67,59%

4. Пица 70,70%

3. Социјални мрежи 70,82%

2. Хамбургер – 71,63%

1. Компјутерски игри – 72,43%

 

Коронавирус