вторник, 20. април 2021. Вести денес: 59
Во живо

Протест на угостителите и туристичките агенции

home Љубов и секс

Некои се чудни, други пресмешни: Најчесто поставувани прашања за сексот во 2019-та година

Некои се чудни, други пресмешни: Најчесто поставувани прашања за сексот во 2019-та година

Помладите генерации ги мачат многу прашања во врска со сексот, а се плашат да прашаат поради стравот дека ќе бидат исмеани.

Затоа, секогаш е тука Гугл.

Погледнете ја листата на прашања кои беа поставувани во врска со сексот во 2019 година

Секс и здравје

Колку секс е потребен на мажите?

Дали сексот се смета за кардио тренинг?

Колку калории се согоруваат со оргазам?

Секс и бременост

Дали можам да останам бремена доколку дечко ми ми ги допира градите со усни?

Дали можам да забренам од туѓа урина во ВЦ-шолјата?

Дали можат да забременам од бакнеж кога имам менструација?

Дали можам да забременам од бакнување?

Секс и живот

Како да најдам девојка за мене и маж ми?

Како сексуално да возбудам 70-годишен маж?

Што да му кажам на дечко ми за да го натерам да плаче?

Како можам да проверам дали уште сум девица?

Како да препознаам девица според одењето?

Како ќе знам дека сум добар во кревет?

Зошто секој пат кивам кога имам валкани мисли?

Коронавирус