среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 149
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Љубов и секс

Не сте сигурни дека му се допаѓате? Експертите откриваат 4 ТАЈНИ сигнали кои тој ви ги испратил !

Не сте сигурни дека му се допаѓате? Експертите откриваат 4 ТАЈНИ сигнали кои тој ви ги испратил !

Доколку не сте сигурни дали му се допаѓате на мажот, обрнете внимание на овие четири работи, кои ќе ви ги отстранат сомнежите.

Веѓи

Ако брзо ги крева и спушта веѓите кога ќе ве види, тоа е еден од знаците дека му се допаѓате. Истражувањата покажаа дека кога мажот гледа нешто што сака, ги крева веѓите.

Одење

Исто така, истражувањата покажаа дека нешто друго што го издава е начинот на кој оди. Ако се согласувате, на пр. во исто време одите лево-десно, тоа е несвесен сигнал дека му се допаѓате.

Насоченоста на очите додека разговарате

Ако кажал виц или нешто друго, веднаш откако ќе заврши, внимавајте во кого гледа, ќе покаже кому му бил наменет „говорот“ и кој му е најважен во друштвото.

Неговата сеопфатна физичка релаксација

Додека не ве освои, никогаш нема да биде целосно опуштен пред вас.

Коронавирус