недела, 24. октомври 2021. Вести денес: 102
home Љубов и секс

Не е убавината пресудна: Овие работи им се најважни на мажите кога избираат партнерка

Не е убавината пресудна: Овие работи им се најважни на мажите кога избираат партнерка

Добриот изглед кај спротивниот пол е нешто што сакаат да го видат како мажите, така и жените. Сепак, не е тоа единствено што е потребно и што посилниот пол сака да го види кај жените.

Еве листа на работи кои мажите ги навеле како важни работи кои ги сакаат и сакаат да ги видат кај девојките.

Насмевка– која не само што секоја жена ја прави попривлечна, туку и секој маж се чувствува посамоуверено покрај насмеана жена.

Снаоѓање во кујна– велат дека тоа е еден од најдобрите и најсигурните начини да го освоите машкото срце.

Опуштеност– некогаш е важно да престанете да бидете сериозни и само да се опуштите.

Реалност и припадност– правата жена никогаш не се обидува да изгледа како некој друг.

Љубезност– само љубезните жени ќе бидат сочуствителни и вистинска поддршка на својот маж, кога тоа му е најпотребно.

Локални избори 2021