вторник, 3. август 2021. Вести денес: 96
home Љубов и секс

Најчести сексуални фантазии на девојките кои се во врска

Најчести сексуални фантазии на девојките кои се во врска

Редовната сексуална активност не ја потиснува фантазијата во однос на уживањето, туку само ја зголемува. Дури и кога сте во врска и кога имате задоволувачки сексуален живот, фантазијата и тогаш е многу активна.

Ова се најчестите сексуални фантазии на зафатените девојки.

Странец во креветот.

Жените кои се во врска или брак фантазираат за секс без обврски со згоден странец, односно на секс со непозната личност кој е ослободен од притисокот на секојдневието. Најдобро е да ги споделите своите желби со партнерот, а потоа да го одглумите ова и едноставно да уживате.

Секс на јавно место

Дури 60 % од жените во едно истражување истакнале дека сонуваат за секс на јавно место, каде лесно можат да бидат откриени. И додека ретко која од жените ќе го побара ова од својот партнер, мнозинството од нив нема да имаат ништо против доколку партнерот го предложи тоа.

50 нијанси сиво

Многу жени сакаат да се препуштат под целосна контрола на својот партнер. Ако сте расположени за врзување и превез преку очите – не се грижете. Само споделете ја оваа желба со партнерот.

Мажи во униформи

Жените сакаат униформи и развиени машки тела под нив. Без оглед на тоа дали станува збор за полицаец, војник или доктор, ова е една од најчестите фантазии на жените.

Коронавирус