понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 54
home Љубов и секс

Мажи, обрнете внимание: Овие работи се јасни ЗНАЦИ дека вашата жена повеќе не ве сака

Мажи, обрнете внимание: Овие работи се јасни ЗНАЦИ дека вашата жена повеќе не ве сака

Кога жената ќе престане да ве сака, може да се чувствувате како крајот на светот да е близу.

Постојат одредени знаци кои таа ги дава кога го изгубила интересот за вас и врската со вас.

Еве ги 10-те најважни:

Веќе не е заинтересирана

Кога жената ќе престане да сака маж, нејзината грижлива и љубопитна природа умира: таа повеќе не се грижи за тоа што се случува во животот на нејзиниот маж, таа не се грижи и речиси и на еден начин и е сеедно.

Таа повеќе не го смета за привлечен

Кога жената е заљубена, нејзиниот маж го смета за супер привлечен и шармантен. Меѓутоа, тоа не може да се каже кога таа ќе престане да го сака; колку и да е убав, таа нема да го смета за привлечен кога ќе ја изгуби таа желба за него. Слаткото мало стомаче на нејзиниот маж одеднаш станува предмет на критики.

Без вложување во себе

Заљубената жена би вложила максимални напори за нејзиниот сопруг и врската, но кога тоа не е така, таа повеќе не се грижи за врската – па повеќе не се труди да ја подобри врската или да му покаже на мажот дека се грижи.

Комуникацијата умира

Првото нешто дека жената престанува да ве сака е кога ќе забележите дека комуникацијата со вас стивнала. Тие моменти кога и двајцата зборувате и се смеете со часови би ги немало и таа нема да ви дозволи да навлезете во она што се случува во нејзиниот живот; би ѝ биле како потполн странец.

Не ѝ е грижа како се чувствувате

Ова се подразбира откако таа се заљубила во вас. Таа би правела работи без разлика на последиците; таа повеќе не се грижи за тоа како се чувствувате и никогаш не се обидува да ве направи среќни.

Не реагира на подароци за внимание и услуги

Исто така, кога жената повеќе не сака маж, таа веќе не е допрена од работите што тој ги прави за неа; ако го сака, би ги ценела малите нешта што тој ги прави за неа, инаку останува слепа за мали подароци на внимание или услуги.

Комуникацијата доаѓа од вас

Како што споменавме во пасус 4, нејзината комуникација со вас ќе исчезне кога веќе нема да ве сака, но не завршува тука. Таа не сака да иницира комуникација или да направи некаков потег; секој облик на комуникација секогаш би дошол од мажот, а често се случува жената едноставно да не реагира.

Нема повеќе романтични испади

Кога жената ќе престане да сака маж, таа повеќе нема да има желба да прави посебни работи за него. Таа не би се однесувала убаво со него, нема да направи да се чувствува сакан и едноставно не би се грижела. Романтични вечери и секси долна облека? Можете да заборавите на вашите слатки моменти.

Без внимание

Знаете дека секој сака внимание во врската? Секој сака да го привлекува вниманието на своите партнери; но кога жената ќе престане да сака маж, нејзиното внимание умира со љубовта.

Физичката интимност умира

Кога жената ќе го изгуби интересот за својот маж, физичката интимност меѓу нив би исчезнала. Таа не би сакала никаков облик на интимност со него и би ги одбивала сите обиди од страна на мажот. Овде не зборуваме за повремено одбивање, што е нормално во секоја врска и може да се поттикне од различни причини. Овде зборуваме за долгорочното непостоење на интимност.

Коронавирус