четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 177
home Љубов и секс

Луѓето со оваа крвна група се оптимисти, одговорни и совесни, но и најдобри љубовни партнери

Луѓето со оваа крвна група се оптимисти, одговорни и совесни, но и најдобри љубовни партнери

Тие уживаат во сѐ што прават додека се во кревет и можат да водат љубов со часови. Станува збор за крвната група „0“ кои ги бие глас како великодушни сексуални партнери на кои многу им е важно и другата страна да ужива.

Понекогаш себе си ќе си го скратат своето задоволство само за другата страна да ужива уште повеќе.

Инаку, групата 0 не е само најчеста крвна група помеѓу човековата популација, туку докажано е и најстарата-експерите и историчарите истакнуваат дека луѓето со таа крвна група всушност биле првите луѓе на светот.

Поради тоа често тежнеат за моќ, па остварувањето на зададената задача нема да ги задоволи на долг период, секогаш ќе бидат во трка со времето и си задаваат себе си сѐ повеќе амбициозни цели, бидејќи во спротивно би им било досадно. А, онаа цел кој ќе си ја постават често и ќе ја остварат.

Луѓето со крвна група 0 по природа се оптимисти, одговорни и совесни. Сепак, тие имаат свои слаби точки, а тоа се стрес и досада. Тоа ги убива и во поим и понекогаш поттикнува деструктивно однесување.

Мажите со крвни група А,Б и АБ имаат четири пати поголеми шанси да страдаат од еректилна дисфункција во некој период од својот живот.

Велат дека мажите со група 0 се вистински среќници, бидејќи кај нив шансите се најмали да ги остават жените разочарани после секс.

Коронавирус