сабота, 6. јуни 2020. Вести денес: 98
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Љубов и секс

Краток и ефективен 20 минутен тренинг за мажите за потенција

Краток и ефективен 20 минутен тренинг за мажите за потенција

Со возраста, вашите најголеми непријатели ќе бидат стресот и намаленото ниво на тестостерон. Постојат два лесни начини да се справите со ова секој ден.

7 минуити медитирајте- Дел од задоволството од пушењето доаѓа од психолошко олеснување предизвикано од длабоко дишење. Замислете колку ќе биде подобро ако наместо дим од цигара да земете длабок здив на свеж воздух. Опуштете го секој мускул – спуштете се до сфинктерот.

10 минути скали- Трчајте по нив! Нека скокне вашиот пулс. Вежбите за нозе се еден од најдобрите начини да се подигне нивото на тестостерон и да се обезбеди проток на крв во пенисот за да се обезбеди негово функционирање.

8 минути секс-  Повеќето Американци поминуваат помеѓу пет и седум минути на сексуални односи. Бидете подобри. Сексот ве ослободува од вознемиреност, го подобрува спиењето и ја зголемува циркулацијата. Не може да има многу причини зошто луѓето кои имаат секс барем двапати неделно, имаат 50% помалку шанси да умрат предвреме.

Коронавирус