четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 127
home Љубов и секс

Кој би помислил: Еве што значи бакнежот во чело

Кој би помислил: Еве што значи бакнежот во чело

Бакнежот во чело претставува многу поинтимен знак отколку што многумина мислат. Кога некој ќе ве бакне во чело, знајте дека имате посебно место во неговото срце.

Таков бакнеж може да добиете од ваш пријател кога сте под стрес, а тој сака да ве утеши. Но, ако ве бакне личност која претходно ве бакнала на поинтимен начин, тоа значи дека вашиот однос станува посериозен.

Бакнежот во чело од страна на партнерот порачува дека сака да се грижи за вас, да ве заштити. Со бакнежот во чело партнерот ви порачува дека се грижи за вас, дека сака да го дели просторот со вас, дека многу му значите.

Бакнежот во чело е и знак на обожавање, со тоа му кажувате на некого дека е прекрасен, обожуван. Давате порака дека ви се допаѓа личноста која ја бакнувате во чело, особено на јавни места ако не сакате да биде премногу очигледно.

Исто така, покажува дека сте во мислите на личноста која ве бакнува во чело.

Коронавирус