четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 127
home Љубов и секс

Кои се најчестите машки фетиши за 2020 година: Еден ќе ве шокира

Кои се најчестите машки фетиши за 2020 година: Еден ќе ве шокира

Мажите ги открија своите сексуални тајни …

Сексуалниот фетишизам или фетиши се сексуална возбуда предизвикана од нежив предмет, дел од телото или ситуација. Фетишите се една од оние табу-теми за кои ретко се зборува.

Постојат голем број на различни фетиши и тие предизвикуваат различни сексуални возбудувања кај секој од нас. Додека некои можеби ги сметаат фетишите за чудни, тие се всушност сосема нормална појава и ние ви ги претставуваме најчестите машки фетиши во 2020 година.

Истражувањето спроведено во Германија спроведе анкета на голем број мажи и сите требаше да кажат какви се нивните најголеми сексуални фетиши.

5 одговори беа најмногу повторени, а тоа се токму најчестите машки фетиши во 2020 година.

1. Нозе

2. Костими

3. Садо- мазо

4. Доминација на жените

5. Уринирање за време на сексот

Коронавирус