недела, 5. февруари 2023. Вести денес: 60
home Љубов и секс

Кога ја среќаваш вистинската личност во погрешно време

Кога ја среќаваш вистинската личност во погрешно време

Што мислат луѓето за среќавањето на вистинската личност во погрешно време? Ова се нивните одговори.

Кога ја сретнав, прво бев верен за друга девојка, а таа имаше дечко. Четири години подоцна, еве ја лежи во мојот кревет. Таа е мојата сродна душа. Не дозволивме лошиот тајминг да влијае на тоа. Понекогаш работите успеваат, и тоа што нешто не успеало денес не значи дека нема да се случи никогаш.

Ако личноста е вистинска, не постои погрешно време, ниту пак погрешно време. Кога сакаш некоја личност навистина, можеш да направип се за да успеат работите, без оглед на времето и условите. Сѐ е прашање на избор. Се откажуваш од некоја личност, само ако не ја сакаш доволно.

Можно е да успеат работите. Трикот е во тоа што не мораш да ги форсираш работите. Потребно е да оставиш на времето, но никогаш да не се откажеш од таа личност.

Погрешното време и вистинската личност можат да бидат навистина погрешни, тешки и збунувачки, но ако се избирате еден со друг, на крајот на денот, тие се вистинската личност. Така што, или ги избирате или го минувате целиот живот посакувајќи да го направевте тоа. Изборот е ваш, но вистинската личност вреди за тоа.

За мене, потребни беа 11 години и еден погрешен брак за да сфатам која е мојата сродна душа. Го запознав во основно училиште и долго бевме пријатели, но ни требаше време за да сфатиме дека ние сме еден за друг.

Вистината е дека времето не чека на нас и подобро е да се преземе нешто за да се биде среќен. Особено кога тоа е со личноста која ти значи.