недела, 5. јули 2020. Вести денес: 18
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Љубов и секс

Ќе знаете дека сте пронашле љубов кога ќе престанете да се грижите за овие работи!

Ќе знаете дека сте пронашле љубов кога ќе престанете да се грижите за овие работи!

Комуникацијата е клуч за секоја силна врска. По пат на комуникација, на другата страна и даваме до знаење колку ни значи.

Со оглед на фактот дека сите ја изразуваме љубовта н различен начин, важно е да се има на ум самата суштина на комуникацијата, но една работа дефинитивно останува непроменлива: ако вашите љубови ве сакаат, тоа ќе го знаете и почувствувате. Ако не, секогаш ќе се прашувате дали ве сака или не.

Кога ќе ја најдете љубовта, никогаш нема да се двоумите за следните работи:

Почит

Љубовта е производ на почитување. Не можете да сакате некого доколку не го почитувате. Се работи за почитување за мислења, ставови, чувства, желби и потреби. Личноста којашто е сака и која се грижи за вас, секогаш ќе се советува со вас и ќе ве прашува за мислење.

Привлечност

Кога станува збор за убавината, не се работи само за физичката привлечност. Вистината е дека кога сакате некого поради тоа што е, се ви се чини дека е убаво кај таа личност.

Вредност

Никогаш, никогаш не смее да се случи да се чувствувате дека партнерот не ве цени. Ако се прашувате дали ве цени, тоа не е љубов!

Поддршка

Во секоја врска има и добри и лоши денови. Ќе има предизвици и неочекувани ситуации. Но, тие ќе останат на ваша страна, затоа што вие сте тим.

Сигурност

Една од најважните работи кои љубовта ги дава е сигурноста. Ако сте ја пронашле љубовта, ќе пронајдете и сигурност.

 

Парламентарни избори 2020