понеделник, 8. март 2021. Вести денес: 0
home Љубов и секс

Како љубоморните девојки ја губат играта и мажот?

Како љубоморните девојки ја губат играта и мажот?

Доколку и вие ги правите овие грешки, време е малку да размислите..

Ако сакате вашата врска да успее, избегнувајте го следното:

1. Проверување на неговите мејлови, пораки, Фејсбук..

2. Опсесивно следење на сите негови активности на друштвените мрежи со чести молби за објаснување на истото.

3. Приговарање поради сите негови женски пријателки и колешки од работа.

4. Приговарање веднаш кога ќе приметите дека лајкувал фотографија на било која женска личност на Фејсбук или Инстаграм.

5. Следење на неговите бивши, колку и да е тоа во ваша моќ.

6. Повиците 100 пати дневно за да знаете секогаш каде е, со кој и што прави.

7. Повикување на неговите пријатели. членови на семејството или колеги од работа веднаш штом не ви одговори на повикот.

8. Осудувачки погледи и нетрпеливост спрема секоја припадничка на женскиот род која се обидува да разговара со него.

9. Забрана за дружење соло со неговите другари.

10. Плачење дека не сте му доволно важни.

извор:попара.мк

Коронавирус