четврток, 24. септември 2020. Вести денес: 59
home Љубов и секс

Како да го стопите срцето на една жена?

Како да го стопите срцето на една жена?

Доколку сте жена, прочитајте го ова и очекувајте ги овие нешта од еден маж. Доколку сте маж, прочитајте како да го стопите срцето на жената која сакате да ја освоите.

– Поканете ја да танцува со вас.

– На ветровити денови, тргнете ја косата од нејзиното лице.

– Бакнете го нејзиното рамо кога ќе се сврти на другата страна за да заспие.

– Јавете и се кога се чувствувате тажно.

– Бакнете ги нејзините трепки.

– Побарајте фотографија од неа кога била дете.

– Бакнете ја кога ќе се налути или кога ќе покаже мала доза на љубомора.

– На средина на разговор, кажете ѝ дека ви значи.

– Купете и цвеќе.

– Помогнете и да ги поправи работите во домот.

– Покажете поддршка за малите нешта кои и значат.

Коронавирус