понеделник, 30. ноември 2020. Вести денес: 155
home Љубов и секс

Ја откривме вистинската причина зошто жените потешко доживуваат оргазам, а еве каде е проблемот…

Ја откривме вистинската причина зошто жените потешко доживуваат оргазам, а еве каде е проблемот…

Вистина е дека жените тешко доживуваат оргазам, а некои од нив никогаш не го доживуваат. За мажите доживувањето на оргазмот воглавно не претставува проблем додека пак за жените тоа понекогаш е невозможна мисија.

Додека многумина сметаат дека тоа е проблем во главата резултатите на едно истражување покажуваат дека виновни се и двата пола.

Претходните истражувања покажале дека голем број од жените подготвени се да го задоволат својот партнер и потоа мирно да спијат без самите тие да бидат задоволени. Поразителен е резултатот на анкетата според која дури 75 отсто од жените биле со мажи со кои не доживеале никаков оргазам.

Според сите факти жените се самите виновни доколку не се потрудат да го добијат тоа што го сакаат, но најголемата вина паѓа врз мрзеливите мажи, се наведува во истражувањето.

Затоа дами, потрудете се да уживате и да бидете задоволени.

Експертите велат дека така нема да биде среќни само вие туку и вашиот маж кога ќе ви го види задоволниот и среќен израз на лицето.

Коронавирус