вторник, 3. август 2021. Вести денес: 7
Вонредна вест

Стивнува пожарот во Кочани: Човечки жртви нема, пет лица се во болница- огнот сè уште не е целосно изгаснат

home Љубов и секс

”Директорка” – оваа поза ги освои паровите ширум светот, ќе доживеете незаборавен момент

”Директорка” – оваа поза ги освои паровите ширум светот, ќе доживеете незаборавен момент

За оваа поза во сексот маса и стол ви се единствените предмети кои што ви се потребни.
Доминантната директорка која што го повикува својот подреден во канцеларија и ја заклучува вратата, веројатно ви е прва асоцијација на името на оваа поза во сексот.

Многу е веројатно истата да е инспирирана од некоја таква ситуација во реалниот живот.

Оваа поза, брзо ги освои паровите шиурм светот, особено оние кои што сакаат да си играат улоги во текот на сексуалниот однос, а кога на сето тоа ќе се додаде и малку ”казнување” од страна на директорката – ете ви цел филм.

Оваа поза во сексот не само што ветува моќни оргазми за краток временски период, туку е и идеална доколку сакате секс набрзина.

Масата и столот ви се единствените предмети кои што ви се потребни за неа.

Оваа поза задоволува и возбудува што исто така допринесува во поголемото чувство на страста и задоволството.

Жената треба да седне на мажот, свртена кон масата за која што се придржува, додека пак мажот седи на столот, свртен кон нејзе, со опуштени и раширени нозе.

Нејзините нозе треба да бидат поставени од левата кон дестната страна на столот за да го допираат неговото тело, додека пак лактите сместете ги на масата пред себе.

Мажот треба да го држи нејзиниот струк, па сексуалниот однос може да го започнете.

Иако на почеток ќе ви изгледа малку комплицирано, низ неколку обиди лесно ќе може да се навикнете со партнерот и да уживате кога и да посакате.

Коронавирус