среда, 28. септември 2022. Вести денес: 87
home Љубов и секс

Дали знаете кои се бумеранг мажи и зошто треба да се избегнуваат во широк лак?

Дали знаете кои се бумеранг мажи и зошто треба да се избегнуваат во широк лак?

Можеби порано сте имале работа со вакви манипулатори

Машко-женските односи се доста сложени.

И секој што некогаш се впуштил во нив го знае тоа.

На одредени ситуации и појави често им се даваат имиња и изрази.

Една од најновите е „Бумеранг маж“.

Тоа е мажот кој ве повикува, ве кани на состанок и штом работите станат посериозни, исчезнува.

И ако сè останеше на тоа, сè ќе беше во ред. Сепак, бумеранг мажите имаат навика да се вратат и повторно да си заминат веднаш штом ќе им здодее.

Она за што треба да бидат свесни жените е дека никогаш нема да имаат нешто сериозно со такви мажи, а исто така треба да знаат како да ги препознаат.

Нема да имате сериозна врска со нив и тие ќе ви се јават само кога ќе им треба малку забава.

Тие се незрели. Не ги почитуваат жените, не даваат поддршка и љубов.

Девојката најчесто ја искористувааат неколку недели, или месеци, додека не најдат нова „жртва“.

Ваквите мажи имаат навика постојано да се јавуваат и да се надеваат така што ќе ви дадат надеж дека, сепак, се постојани и дека еден ден, можеби, ќе се вратат и ќе влезат во сериозна врска со вас. Ова се нарекува манипулација.

Не трошете време на нив и поштедете се од непотребни разговори, отварања,запознавања или приврзаности кон овој тип мажи.

Коронавирус