петок, 24. јуни 2022. Вести денес: 0
home Љубов и секс

Четири очигледни знаци дека тој е многу себичен во кревет

Четири очигледни знаци дека тој е многу себичен во кревет

Има многу добра причина за тоа: ако сте таму за да добиете нешто, мора да дадете нешто, тоа е толку едноставно. Меѓутоа, ако е егоцентричен во креветот, можете само да замислите каков е во сите други аспекти на врската. Иако сексот не е најважниот дел од врската, речиси и да не постои личност која доброволно би се пријавила да биде во врска со некој со кој имаат многу лош секс и нема знаци дека нешто ќе се промени.

Значи, ако тој е само фокусиран на задоволството во креветот, можеби е време да размислите повторно зошто сте во врска со него. Но, пред тоа, обрнете внимание на знаците кои откриваат дека имате работа со себичен маж.

СО НЕГО ВЕДНАШ СЕ ПРЕОЃА НА ГЛАВНАТА РАБОТА

Колку внимание посветува на предиграта за време на водењето љубов? Ако ве натера да се запрашате дали воопшто знае што е тоа и зошто им е толку важно на жените, сосема е јасно дека имате работа со себичен љубовник. Факт е дека на мажите навистина не им е потребна предигра за да уживаат во креветот, па ако ја прескокне тоа значи дека мисли само на сопственото задоволство, и дека воопшто не се грижи за вас.

НИКОГАШ НЕ ВЕ ЗАДОВОЛУВА ОРАЛНО

Ако имате неискажан договор дека ни вие него никогаш не му пружате задоволство во форма на орален секс, во ред е и тој да не го прави тоа, иако навистина не знаете што пропуштате. Но, за жал, сите имаме работи што ги сакаме и не ги сакаме во кревет. Оралниот секс не мора да игра важна улога во вашиот однос. Меѓутоа, ако е многу очигледен за тоа дека сака да му го пружите тоа задоволство, но никогаш не ви возвраќа на ист начин, тоа е доказ за себичност, пишува „Женски.магазин“.

НЕ МУ Е ВАЖНО ДАЛИ СТЕ ГО ДОСТИГНАЛЕ ВРВОТ ИЛИ НЕ

Најјасен показател дека имате работа со многу себичен љубовник е дека тој мисли само на својата кулминација. Ако штотуку сте се загреале, а тој веќе ја поминал целта, без да погледне ни секунда наназад каде сте во таа приказна, не е тешко да се заклучи дека му е важно само тој да ужива. Грижливиот љубовник кој исто така може да доживее кулминација пред неговата сакана, за разлика од себичниот, ќе даде се од себе за да ве одведе до целта и нема да ги закопча панталоните самозадоволно.

НЕ МУ Е ВАЖНО ШТО НЕ СТЕ РАСПОЛОЖЕНИ ЗА СЕКС

Размислете колку вашето момче може да биде упорно кога сака секс? Дали воопшто го зема предвид фактот дека моментално не сте расположени? Кога сака секс, дали е подготвен на се за да го добие? Ако ве боли глава, ве убедува ли дека ќе ви помине после сексот или сугерира да го задоволите барем орално доколку моментално имате женски проблеми? Одговорите на овие прашања ќе ви дадат јасен увид со каков љубовник имате работа.

Коронавирус