вторник, 7. декември 2021. Вести денес: 169
home Љубов и секс

Ако некогаш се заљубиш…

Ако некогаш се заљубиш…
Lovely couple engaged in Florence. Pre wedding couple portrait photo shoot at Uffizi area near Palazzo Vecchio. Photo by the Italian engagement photographer in Tuscany based Florence Gabriele Fani

Ако некогаш се заљубиш, заљуби се во некој кој сака да ја знае твојата омилена боја и какво кафе пиеш.

Заљуби се во некој кој го сака начинот на кој се смееш и кој ќе направи сѐ само за да те насмее.

Заљуби се во некој кој ја става главата на твоите гради само за да го слушне чукањето на вашето срце.

Заљуби се во некој кој те бакнува во јавност и со гордост „те покажува“ пред другите.

Заљуби се во некој поради кого ќе се прашуваш зошто воопшто си се плашела од заљубување.

Заљуби се во некој кој никогаш не би сакал да те повреди.

Заљуби се во некој кој е заљубен во твоите мани и миси дека си совршена баш таква каквашто си.

Заљуби се во некој кој мисли дека ти си личноста покрај која би сакал да се буди секој ден.“

Коронавирус