вторник, 3. август 2021. Вести денес: 7
Вонредна вест

Стивнува пожарот во Кочани: Човечки жртви нема, пет лица се во болница- огнот сè уште не е целосно изгаснат

home Љубов и секс

7 знаци дека личноста не е ваша сродна душа (видео)

7 знаци дека личноста не е ваша сродна душа (видео)

Многу се пишува и говори за тоа што се сродни души и како да ги препознаете доколку ги сретнете. А како ќе знаеме дека некој не е наша сродна душа?

Ако некој од вас има некоја личност и ги има овие 7 обележја, тогаш веројатно не е ваша сродна душа, иако мо

жеби и личи дека е.

Не можете во потполност да и верувате
Се чувствувате вознемирени во нејзина близина
Се замислувате себе со друг/а
Не се разбирате еден со друг
Не можете јасно да ја замислите иднината
Наместо како личност да растете, се чувствувате дека станувате се помалку од она што се биле
Едноставно знаете

Коронавирус