сабота, 16. октомври 2021. Вести денес: 112
home Љубов и секс

7 кратки и јасни знаци кои непогрешливо откриваат неверен партнер

7 кратки и јасни знаци кои непогрешливо откриваат неверен партнер

Одреден вид на однесување е непогрешлив показател дека вашиот партнер не ви е верен.

Многу често нѝ се случува интуицијата да нè предупреди дека нешто нѝ се случува зад грб, но склони сме тоа да го препишеме на својата „параноја“ и да го отфрлиме како можност.

Меѓутоа, некои знаци едноставно не треба да се игнорираат. Доколку сте забележале неколку од овие 7 знаци, тоа укажува дека вашиот партнер има друг/друга, што не мора да значи дека ја сака, но таа личност дефинитивно постои.

Еве кои се 7-те најчести знаци:

1. Дистанциран е од вас – емотивно, духовно и физички

2. Живеете како цимери

3. Останува подолго на работа

4. Постојано зјапа во мобилниот телефон, пишува пораки и го држи понастрана од вас

5. Постојано го нервирате и сè му смета

6. Започнува кавги без никаков повод за тоа

7. Води грижа за себе како никогаш претходно

Доколку препознавте неколку или поголем дел од наведените показатели, тоа значи дека треба подробно да ја испитате ситуацијата во вашата врска.

Коронавирус