среда, 19. февруари 2020. Вести денес: 129
home Љубов и секс

5 знаци дека поранешниот сака да ви се врати

5 знаци дека поранешниот сака да ви се врати

Само затоа што двајца се разделуваат, не значи дека на крајот нема на се смират.

Понекогаш партнерите може повторно да посакаат да се вратат во старите прегратки.

Ако поранешниот повторно ви затропа на врата, можеби треба да размислите за потенцијалните причини поради кои би требало да се смирите со нив. Тоа што ова ви изгледа како втора шанса за упешна врска, не значи дека ќе ви биде полесно.

Можно е работите да бидат полоши од првиот пат кога сте пекинале. Секогаш размислувајте за тоа што било добро во вашата врска.

Ако сметате дека е лошо повторно да сте заедно, верувајте ѝ на интуицијата. Ако мислите дека постои шанса вие повторно да се обидете, следете го инстинктот.

5-те знаци дека вашиот поранешен партнер на крајот ќе ви се врати, прочитајте ги во продолжение.

Внимателно ве следи на социјалните мрежи

Вашиот поранешен сака да знае сè што правите. Ги лајкува и ги коментира вашите објави на социјалните мрежи.

Одвреме-навреме ви праќа порака

И понатаму се труди да остави впечаток дека не сака да ве напушти вас и вашиот живот во целост.

Не се обидува да излезе со некоја нова

Поранешниот сака да видите дека воопшто не го интересира никоја друга. И понатаму сака да ве задржи во животот.

Често ви пишува

Вашиот поранешен постојано ви испраќа пораки, бидејќи не сака да исчезнете од неговиот живот. Запомнете дека на мажите им е навистина проблем први да пратат порака.

Ви вели дека му недостигате

Вашата приказна не е завршена поради фактот дека вие двајца сте разделени. Уште се труди да бидете повторно заедно.