сабота, 1. октомври 2022. Вести денес: 0
home Љубов и секс

3.300 жени јасно одговорија: Еве што ги нервира припадничките на понежниот пол за време на сексот

3.300 жени јасно одговорија: Еве што ги нервира припадничките на понежниот пол за време на сексот

Додека мажите понекогаш се прашуваат што може да ја одврати партнерката од помислата на жешки игри, се чини дека одговорот е повеќе од јасен и очигледен.

Читателите на британскиот портал „Dailyistar“ учествуваа во интересно истражување поврзано со нивниот сексуален живот и врски.

Имено, дури 3.300 корисници одговорија на едно конкретно прашање, на кое имаа неколку понудени одговори.

Прашањето беше:

„Драги дами, што ве нервира најмногу за време на сексот?

Тие имаа можност да изберат еден од следниве понудени одговори:

-Несредени влакна околу интимниот дел.

-Лош здив

-Лоша хигиена

-Премалку предигра

-Користење телефон за време на сексот

Резултатот беше очигледен и јасен: Првото место го зазеде  одговорот за лоша хигиена, која ја убива секоја страст.

На второ и трето место се премногу кратката предигра и лош здив, додека употребата на телефонот им пречи на мал број анкетирани корисници – 10%, додека само 8% рекле дека им пречи неизбричените срамни влакна.

Коронавирус