понеделник, 16. декември 2019. Вести денес: 21
home Љубов и секс

25 знаци дека сте во отровна врска- реагирајте навреме

25 знаци дека сте во отровна врска- реагирајте навреме

Врските постојано се соочуваат со предизвици. И сосема е разбирливо да има падови во врската и тешкотии кои треба да бидат надминати. Но, сосема е друго ако врската е заробена во маѓепсан круг на проблеми, негативна енергија и ако падот е нормала, а убавите моменти се инциденти.

Препознајте ги најважните знаци кои укажуваат на тоа дека сте заглавени во отровна врска и преземете нешто по тоа прашање! Животот треба да го живееме со насмеани лица, а не со постојана напнатост и солзи.

Ова се знаците дека сте во отровна врска:

1. Само давате, а не добивате ништо.
2. Постојано се чувствувате исцрпени.
3. Не постои доверба во врската.
4. Постојано чувствувате непријателска атмосфера.
5. Не постои никаков баланс.
6. Постојано се осудувате за постапките.
7. Непостојаноста е правило, а не исклучок.
8. Нарцисоидноста владее со врската.
9. Постојано сте полни со негативна енергија.
10. Нема комуникација.
11. Не постои почит.
12. Меѓусебно се избегнувате.
13. Изостанува поддршката.
14. Преовладува желбата за опсесивна контрола.
15. Постојано има драми.
16. Постојано има тешки препреки.
17. Си ги жртвувате сите соништа.
18. Се чувствувате безвредно.
19. Се чувствувате заробено.
20. Постојано се саботирате еден со друг.
21. Се преправате дека се е океј.
22. Не се чувствувате сигурно.
23. Немате автономија.
24. Постои љубомора на успесите на другиот.
25. Постојано сте несреќни.