среда, 20. јануари 2021. Вести денес: 0
home Љубов и секс

10 реченици кои ќе ви ги каже само партнер кој искрено ве сака

10 реченици кои ќе ви ги каже само партнер кој искрено ве сака

Сите знаеме дека љубовта е една од најголемите движечки сили во животот, а секој еден човек непрекинато трага по неа.

Вистинската и искрена љубов звучи вака:

1. „Биди внимателна!“

Доколку искрено те сака, тогаш ќе сака да бидеш сигурна и заштитена.

2. „Дали ти треба некаква помош?“

Секогаш е тука да ти помогне, за што и да станува збор.

3. „Би сакал да си покрај мене“

Доколку ви го каже ова тогаш навистина му недостасуваш.

4. „Постојано мислам на тебе“

Што и да се случило, тој секогаш мисли на тебе.

5. „Доколку ти затребам, ќе бидам во близина“

Секогаш може да очекувате негова помош.

6. „Ми недостасуваш“

7. „Сакам да знам сè за тебе“

8. „Многу ми значиш“

9. „Наредната година ќе правиме…“

Штом ја планира неговата иднина со вас, значи дека многу ве сака.

10. „Те сакам“

Коронавирус